VILL DU EXPORTERA? SÖKA AGENT ELLER DISTRIBUTÖR?

Är du intresserad av att sälja din produkt eller tjänst på fler marknader än den svenska? Eller är det just i Sverige du behöver en säljare/agent?

Har du kanske försäljning i något nordiskt land, men vill komma ut på fler marknader i Europa?

Eller säljer du redan idag på export genom någon agent/ distributör men känner att utfallet av detta är ganska magert?

 

Om du svarar "JA" på någon av dessa frågor, men inte riktigt vet hur du ska ändra på det hela - och om du dessutom har dåligt med tid för detta - ja, då har du kommit helt rätt. Här finns lösningen på ditt problem.

Rikard Persson på Anglotrade har sedan 35 år tillbaka arbetat med rekrytering av agenter, distributörer och kunder i ett antal europeiska länder för svenska tillverkare och leverantörer. Närmare 1.700 företag har genom åren anlitat Anglotrade för dessa syften, och du får gärna hjälp att komma i kontakt med många av de nöjda kunder som kan berätta vad Anglotrade gjort för dem.

Efter en första analys med bl a val av land och distributionskanal, leder Anglotrade er till den lösning ni eftersträvar på vald marknad. Detta görs med hjälp av ett enkelt, effektivt och snabbt handlingsprogram, och Anglotrade finns med er hela tiden tills ett avtal eller färdig lösning finns med den eller de partners ni väljer att samarbeta med. Givetvis lämnas garanti på utfört arbete.

Det fungerar och det behöver faktiskt inte vara svårare än så!

 

Jag som driver Anglotrade heter Rikard Persson och är civilekonom med närmare 40 års erfarenhet av internationella affärer och relationer. Du hittar mig på

      

              070 - 652 3865

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Jag rekommenderar Din Studio